Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndagsmorgon


stilla slumrar vita villor
utmed bergets branter

hög himmel
lätt luft
vinden vilar

sökande steg längs
vindlande väg




Fri vers av AnnaMariaS
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-29 20:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att skapa känns som om en lever. Jaget lever, alltså skapar det. Om än ibland bara en hög med ren disk eller tvätt.
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMariaS
AnnaMariaS