Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skugga

min skugga, kliv in, fram. giftorm du är. jag är. du är jag. berätta, vilken är din agenda? berätta. din oförtrutna förslutna tystnad – jag kan leva med den. du lever av den. skuggtystnad. jag tar ett djupt andetag. blåser ut ljuset. det gör inget, du, jag det gör inget. detta varma mörker, detta ursprung. vi börjar om. vi kan börja om.




Fri vers av AnnaMariaS
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-18 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaMariaS
AnnaMariaS