Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrivandet

detta är min fristad. med vidöppna fönster. här når mig världen inte. här är jag verklig. här dör jag oavbrutet – det är så jag lever. ovan jord. av jord. cirkulärt. kanske som en spiralrörelse. kanske som det som faller, det som ständigt faller. samtidigt orörlig. oförgörlig.




Fri vers av AnnaMariaS
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-18 22:48



Bookmark and Share


  AnnaMariaS
Lars och Gunnar, ni får gärna kommentera min text nu när ni ändå har upptagit plats bland kommentarsfältet ...


2022-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Nej, Gunnar, det beror på sådana som du.
Lustigt att du tog åt dig...
2022-12-19

  Gunnar Hilén VIP
Till Larz. Det kan bero på hurudan uppfattning man har.

Poeter.se är en helt unik plats tycker jag.
2022-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Ända tills du har en avvikande uppfattning. Då kastar sig drevet över dig.

2022-12-19
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMariaS
AnnaMariaS