Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens Nyheter idag.


"Skyddsrummen räcker inte till..."


För den som verkligen vill veta

vilken tid vi är inne i idag

är Hesekiel sju högaktuell


Den som ej tar sin tillflykt

till Jesus är mycket illa ute

och behöver vakna upp


till bot, bättring och besinning

och vända om radikalt

i sen och mörk tid


"Sök Herren,

medan han låter sig finnas,

be till honom,

när han är nära."

Jesaja 55:6




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-30 13:07



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, det är känsligt med tro, jag brukar vänta ibland, tills de är mogna för tron å framförallt bönen å dess kraft!
2017-11-01

    ej medlem längre
Ja en säkerhet och trygghet. Jesus är enda vägen och räddningen från svåra tider som kommer...
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP