Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


Vårflingor; ett smakprov

Vårflingor; Inga psykologer kan förklara
varför vi avverkar våra inre skogar
De kan förklara kalhyggena,
beskriva hur de ser ut
men det kan vi själva också
Inga psykologer kan
Inga psykologer kan känna
kylan strömma ut ur varje por
på din kropp
De kan bara påpeka
att den inte alls gör det
Inga psykologer kan
Inga psykologer




Fri vers av MMo
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-05-30 16:33



Bookmark and Share


    Mattias Karlsson
Härlig rytm, härligt budskap, jag är avundsjuk på att jag inte skrivit det själv:)
2006-05-30

    Ms Field
jag skrev om hjärnspöken, du skriver om psykologer. skoj:-) kul skrivet!
2006-05-30

  Allica
Oh I like!!
"Vårflingor; Inga psykologer kan förklara
varför vi avverkar våra inre skogar"
Sååå sant.
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo