Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyutslagen

i vår berså av nästan
utslagna syréner

doftar vårregn
andas lugn
spelar fågelsång

som en smekning lätt

nyutslagen känsla


i av syréner omgärdad

vårberså




Fri vers av Andasin
Läst 764 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-05-30 17:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som en smekning doftar den vackra poesin...så känslosamt syréns blomnings i midsommartid...ja...
2008-06-19

  Bodil Sandberg
Mmmm...det kommer dofter ur denna sköna dikt!!!Dofter av sommarblomster och fukt....då när gryningen vaknar...underbara rader!
2006-06-01

    ivre_de_vie
elegant liten dikt som väl förmedlar känslan,
den nya och rena och eteriska...

mvh / i
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin