Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottat hjärta

Finns det en plats där
nakna själar möts.
Där tårar delas.
Där smärta Förbinds.
Där livet summeras.
Där själar förenas.
Där tankar förgrenas.
Där Kärleken förmerar.
Där själens nakenhet blottas.
Utan skam och skuld.
Där livets ärr får plats.
Där misslyckanden möter förlåtelse.
Finns det ett möte mellan själar
Som får allt annat att förblekna.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-03 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman