Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilsspråk


Ditt jag finns broderat i mina celler
mjuka stygn fastsydda utan nål
i månljuset som strök längs kanten
av ultrablå nattstråk

dina andetag talade fjärilars språk
som sprängde bergsmassiven.




Fri vers av _Mian_
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-05-30 19:06



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Gillar första raden fantastiskt mycket . Har du läst "kvantjaget" av Danah Zohar? Den beskriver precis detta.
2006-06-03

  leopardia
vackert. poesi.
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_