Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"En liten stund med Jesus, vad frid den har med sig.Om missförstådd och sargad från vänners krets jag går, en liten stund med Jesus dock helar alla sår." (Lina Sandell) Bild:Joh. 15:1-7 https://www.youtube.com/watch?v=6Q2hz_7MEZ4


"...när kärlekslösa domar av mänskor sårar mig".


"Den som förblir i honom lever inte i synd.

Den som fortsätter att synda

har aldrig sett honom

och känner honom inte."

1 Joh.3:6


Gott att ha denna tillflykt

borg, torn och klippfäste

då domarna haglar och

missförstånden h0par sig


Vägen dit finns i

Johannes femton

ett till sju!

Halleluja!


Har nyss fått lära mig

att halleluja har två

betydelser dels:

Herre hjälp och jubel!


https://www.youtube.com/watch?v=6Q2hz_7MEZ4
Här genom min vän rocksångaren Ulf Christiansson.





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-04 12:21



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fint när tröst och läkedom finns till hands när man blir lite stukad!
2017-11-06

    ej medlem längre
Tack Bibbi - dina texter ger alltid tröst och trygghet.
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP