Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tömd

Så jag vände om för se in i ditt allra inersta idag
Jag förkastar ditt jag

Och jag väntade på att du skulle berätta allt om dig själv
Men tror du jag bryr mig

Jag har stannat för att bli din sista hand när allt annat dör
Det blir det sista jag gör

För detta blir aldrig en vacker plats
Att fortsätta leva får blir ditt kast
Det nakna du vill se i min känsloström
Måste du sprätta upp i mitt skinns sömn

Så ta det du vill ha
Jag förkastar allt idag




Fri vers av vargavinter
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-05-30 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter