Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handskrivna brev

 

 

natten släpper långsamt sitt grepp om sömnen och mig

på insidan av mina ögonlock

läser jag brev efter brev från dig

brev som är skrivna med båda händerna

utifrån och in

i sprickan mellan vakenhet och dröm

låter du mig se

ljus och mörker

räknar de tunna linjerna i dina ögonvrår

vaknar alltid innan jag hunnit till tre




Fri vers av Bo_67
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-17 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67