Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spruckna hjärtas rop.

Låt vinden lyfta min själs längtan.
Låt längtan föra mig in i dina armar.
Låt hoppet växa till en tornado av kärlek varm.

Vill inte låta livets nu, hindra mig att bygga ett bo i ditt hjärta.
Vill inte låta sorgens mantel hålla mig kvar.
Vill flyga, vill föras fram av längtan.

Vidröra dig, med glöden från mitt hjärta.
Vidröra din själ, med ärliga ord.
Vidröra ditt liv, med min själ.

Flyg mitt sargade hjärta låt inte sprickorna få dig att tappa vind.
Flyg mitt tunga hjärta, lätta din sorg och låt vingarna flyga.
Fly inte ner i mörkret utan flyg mot solens uppgång.

Tveka inte mitt hjärta, fatta mod och spring.
Tveka inte, kasta dig ut över stupets branta kant.
Tveka inte, låt vingarna bära dig upp.

Låt inte de brustna löftena hindra dig att finna kärleken.
Låt gårdagens kedjor brista.
Låt de onda orden falla.

Låt Kärleken omfamna din själ.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-17 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman