Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

Det finns ett möte mellan himlen och jorden där skulden lyfts utav.

Det finns en vän som får nattens ångest att klinga av och vändas till dag.

Det finns ett hopp om frid i känslornas mörka stormar.

Det finns en kärlek som tröstar alla djupa sprickor i min själ.

Det finns en väg som fyller alla tomrum med närhet varm.

Det finns tårar som ser min själs mörker och vänder dem till skratt.

Det finns en tro som dödar alla demoner och låter mörkret finna vila.

Det finns en hand som sträcker sig djupt ner i ångestens hålor för att dra mig upp.

Det finns liv bortom skuldens draperi.

Det finns förlåtelse under himlavalvets tron.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-20 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman