Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppvaknande 1.3

 

 

När varje ny tanke blir himmel,

varje andetag är jord. När vi inte längre skiljer

himmel från hav. Bilden på tusenbitarskartongen

vänts upp och ner och ord skall vi aldrig mera varda. 

När bit för bit

övergår i handling och bara blå bitar kvar

blir pusslet ändå  lagt.




Fri vers av Bo_67
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-20 09:34



Bookmark and Share


  Blåbäret
Vet inte var allt börjar eller slutar. Det tar bara vid...och du skriver det med sådan känsla.
Ett pusslande jag gillar.
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67