Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De finns trots allt

 

Inte sällan dolda bakom väggar av desperation

Begränsade av himmelens tak

Med fötter djupt begravda i jord

Och ansikten strax ovanför ytan 

Trots allt fria från projektioner

Fyllda till bredden med sprudlande färger och innerlig ynnest

 

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-24 18:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kanske jag tänkte på en skrivare, eller en printer... Men också på de vedertagna ordens delade makt, eller odelade makt över oss... I alla fall mycket skickligt ...
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson