Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blixt kär..jävla dunder


Blixt kär hårt regn

Ord är bara text - där finns inget ljud

men i mig växer nåt - jag känner färg

orden vill expandera

och försätta berg

hur beskriva nåt mer

när jag älskar det jag ser

i en storm av strålar ja även tårar

sprängs in en hel del jag vet att du har

är han hon den du vill ha kvar

.... lite senare....

från ide till handling finns det många spår

sällan har jag sett vägen fram för att nå mitt mål

men jag har en sång kvar som du får utan svar

Tack för dansen den var underbar




Fri vers av Stubben
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-05-31 14:09



Bookmark and Share


  sol
heeeej vännen!
rimstuga blev de av salakärleken.
låter mycket hett de här.
bra!
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Stubben
Stubben