Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Hosea 6:1-3 Hosea 12:5 och Psaltaren 89:8


Gryningen


Då jag far efter

att lära känna

Herren som

Läkaren som

förbinder sår


som friköpt mig

från synd och skam

och uppnår kunskap

om Honom som Herren

"Härskarornas Gud"


då är det som

en gryning uppstår

som träder fram och

vattnar den torra jorden

ja som ett vårregn...






Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-25 23:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt att ha en tillflykt när det blir svårigheter!
Fin dikt!
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP