Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Sök mitt ansikte beständigt"...uppmanar bibeln. Inspiration av Jesus.


Nu ser jag


Fjällen föll från mina ögon

under lite sömn i drömmen


såg jag Guds ansiktes skönhet

i den ringe, föraktade, avsidestagne

den hemlöse, den fattige och en och

annan rik som började ge av sitt överflöd...


"Allt vad I haven gjort

mot en av dessa mina minsta

det haven I gjort mot mig"...sa Jesus


Att komma till insikt ...


"Var inte rädda, ni fåtal, er skapare har beslutat att ge er riket. Sälj vad ni äger och ge åt de fattiga. Skaffa er en penningpung som inte kan slitas ut ..." Jesu ord och mening.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-26 20:23



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Insiktsfullt!
2017-11-27

    ej medlem längre
Ord av tröst och hopp.
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP