Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Filosofens gud


Kropp eller själ?

Lås och bom för hand och kött
Eller lås och bom för sinne och frid?

Kan det vara en glädje att inte längre kunna välja själv?

En frid för själen?
Måhända är det då man finner sig själv

Fick jag välja skulle jag låta ansa min kropp
Fördärva mitt yttre och låta med våld och ondo slita ut var organ i mig om det skulle befria min själ och låta mig få tänka i frihet




Fri vers (Fri form) av Jacques Linneau
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-26 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jacques Linneau