Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så tyst

Det är så tyst.
Det går inte att
gå ut,
och hjärtat spelar på
trasiga andetag
Och det är så tyst,
så tyst utanpå
och inom mig
sjunger mörkret
en opera
av primalskrik
för det går inte
det går inte,
det går inte,
man tycker det
borde jämna ut sig,
men det gör
det inte.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 506 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2017-11-27 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema