Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hemlös valp tog plats på trappan hos mitt yngsta barnbarn i Arkansas USA och är nu adopterad. Troligtvis en blandning av labrador och pitbull. Bild: Daniel Forslund.


Daisy


Någon med missbruk

hade lämnat valpen

då hon flyttade

till annan ort


men nu har

Daisy fått

ett nytt

hem


avlusad och

vaccinerad

får hon t.o.m.

bo inomhus


Mitt barnbarn

kunde ej uthärda

se henne utanför

till att fara illa...


Så väl att det finns

kärlek och omtanke

i denna så hårda

kalla värld...


Vi har ännu

så mycket

att lära

av barnen




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-27 19:21



Bookmark and Share


  walborg
Barn och hundar hör ihop - det kommer att bli kärlek för livet!
2017-11-29

  i af apa
Berörande!
2017-11-27

    ej medlem längre
Det är så underbart att läsa om människor som sträcker ut sina händer med kärlek.
2017-11-27

  aol
Ja så sant så rätt så bra skrivet Bibbi,
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP