Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"...och deras sår förbinder han" Inspiration Psaltaren 147:3, Lukas 10:34, Psaltaren 51 och Psaltaren 34:19 Bild av "Den goda samarien".


Han helar dem som har förkrossade hjärtan


Likt den goda samariern

gjuter Herren olja och vin

på våra blödande sår

och förbinder dem


Det offer som behagar Gud är

en förkrossad och bedrövad ande

skaldade Kung David i Psaltaren

efter ett mycket svårt syndafall


Han krossar inte ett brutet strå

han släcker inte en veke som tynar

Herren är nära de förtvivlade

och han räddar de förkrossade.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-28 15:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart tryggt att veta...
2017-12-04

  mare VIP
Ett ord: amen!
2017-11-29

    ej medlem längre
Orden förmedlar tröst och styrka.
2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP