Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattna dina skuggor

 

orions bälte på tvärs över kraftledningsgatorna och älvfåran. förvintern ligger öde och inlandet tjälas i takt med att ljuset avtar. det är när de oskrivna breven tappar höjd som jag vänder mig mot dig med fickorna fulla av stavfel. du är så nära att jag hör dig andas. - gå inte, stanna en stund! och våra skuggor växer till jättar.




Fri vers av Bo_67
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-28 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67