Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Det jag inte förstått

Tystnaden bryts och jag lyssnar.
Ord uttalas, jag kan inte förstå.
Ur era hjärtan väller en värld jag inte sett.
Ni talar om kalla hjärtan som berör er nakna kropp
själviska hjärta som söker sitt.
Om hårda nävar som bryter sönder era kroppar
och lämnar blånader ända ner i själens djup.
Ensamhetens tårar förblir ensamma.
Bakom stänga dörrar finns helvetet
Jag inte förstått.  




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 253 gånger
Publicerad 2017-11-29 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman