Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta blev så stort för mig i kvällen efter en liten slummer.


Vårt mål är Guds famn


Jag frågade

Gud i sömnen:


"Vad är målet

för mitt liv


min vandring

här på jorden?"


Fick svaret:


"Att finna

min famn"


"Ingen skall rycka dem ur min hand." Johannes 10:28




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-29 19:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett fantastiskt mål...
2017-12-04

  Eva Helene VIP
I drömmar talar sanningen.
2017-12-01

  walborg
TAck för att Du delar denna fina dröm
2017-11-29

    ej medlem längre
Underbart att veta det!
2017-11-29

    Sefarge VIP
Trösterika ord
För den sökande!
:}
2017-11-29

    ej medlem längre
Tack för trygga ord.
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP