Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sköna som gäckar mig

Månen bleknar fort
likaså mina lakan
drömmen om drömmen
blott en dröm

Ljuvliga dofter i
en värld jag ej når
står på mina tår
fäller en tår

Torkar lika snabbt
hör jag en fågel
med sin klara röst
och klena tröst?

En natt till ända
och likaså jag
i sängen jag vända
ännu ett tag

När ska det ta slut?
ge mig ännu ett år
men även det hoppet
är inget jag får
var förverkat igår
vad är det jag sår?
det är inget som går




Fri vers (Fri form) av Bengt H VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-30 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP