Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppvaknande 1.4

 

Jag går bakspår. Till den ouppklarade kärleken behövs ingen karta. Det enkla blir det svåra, det outtalade så tydligt att alla frågor upphör. Är återigen lika tomhänt som när jag föddes. Vänder mitt ansikte mot stjärnbilder och fågelstreck. Jag hör stråkar och tänker att Kaliningrad ligger i Dalarna.




Fri vers av Bo_67
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-01 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67