Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när decembersorgen smälter

i decembersorgens älskogsland

skrapar vi våra öppna fönster

med ömma fingertoppar

 

vinterskogen väntar

på sin tur

 

det är torsdag och ingen annanstans

torkar vi tårar med våta vintervantar

 

längre bort krasar glaset när vi bryter skaren

styv som bomullstyll väntar den på våra spår

likt en lakanskant som viker sig när vi äntrar det vita

 

så spricker din mun upp

ett leende får hela världen att smälta

 

© Birgitta Wäppling, 2 december 2017

 

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-02 23:59



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Vackert. Hoppfullt.
2017-12-03
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP