Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spårbilder

 

varje gång jag var på väg

norrut

ville jag att du skulle möta mig

 

den där jävla nåden

att stilla bedja om

 

vår oregelbundna andning

ansikte mot ansikte

det var smältvatten och saliv

kaffe som aldrig dracks

en nyvunnen nakenhet

inför livet och oss själva

 

jag hänger kvar i en sedan länge

bortstädad oktoberfest

letar hårstrån efter dig

i flera dagar efter att du skyndat dig till bussen




Fri vers av Bo_67
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-04 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67