Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersnö och solnedgång

Vinden blåste kylig och
det knarrade under mina skor
vintersnö och solnedgång
vid spegelblanka vatten
vilken fin syn för mina ögon
min frusna kropp blev varm
spred glädje till min själ





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-04 15:55



Bookmark and Share


  BenGust VIP
De orden, de orden...
2017-12-04

  Bibbi VIP
Sköna ord.
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP