Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Arkansas i USA taget av sonen Daniel Forslund.


Maskinen som krossar stora träd.


Att få se hur skogsmark

förvandlades till mark

att odla på var något

jag aldrig glömmer

från min USA vistelse


Så imponerad över min

sonhustrus bror här och

hans stora beredvillighet

men han hade nog i bakfickan

att "lura" över min son till USA


Jag kan bara konstatera att

han lyckades mycket bra

Nu är de alla där hela familjen

i både arbete och skolgång...

medan jag sitter ensam i Sverige:-(




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-07 15:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är jobbigt att ha familjen så långt borta...
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP