Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Kom igen!

 

 

Vi får inte låta

livets omständigheter

hindra oss från att

nå våra mål...

så...

 

 

 

 

Kom igen!!!

 

 

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2018-03-12 13:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Vacker bild till en fin och uppmuntrande text!
2018-05-16

  aol
Fin bild som passar väl till din uppmanande text.
2018-03-17

  Bo Himmelsbåge
Vacker bild!

Så sant!
Vi får inte låta oss nedslås av våra motgångar, utan komma igen,
nu när vårsolen taggar oss!

Fin uppmaning!
2018-03-16

  Lasseman VIP
Vacker bild.. jag kommer bort till dig nu och sällar mig till övriga här under..
2018-03-16

    ej medlem längre
Bra uppmaning och en så fin bild!
2018-03-16

  Eva Helene VIP
Så tänkvärt och vilken fantastisk bild! Du är verkligen en skicklig fotograf!
2018-03-15

  överlevaren VIP
Ja så kan det vara.....
2018-03-14

  Bibbi VIP
Exakt.

Så viktigt.
2018-03-13

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra!
2018-03-13

    Ken Cassel
Ja, jag kommer, vännen
Så vänta på mig...

:-)
2018-03-13

  AKT VIP
Precis!!
2018-03-12

  morgonstjärna VIP
:) fint våren kommer med tåspetsdans!
härligt foto
2018-03-12

    Birgersdotter VIP
Pepp-dikt!
2018-03-12

  Angela Bohlin VIP
Denna gillar jag!...
2018-03-12

  Syrran77
Hoppas våren läser och begrundar...
2018-03-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd och bra uppmaning att fundera över!
2018-03-12

    ej medlem längre
Tänkvärda ord!
Fin bild!
2018-03-12

  Niliboy
Nä vi måste kämpa å Bibeln å gångstavarna är vapen som jag vill bära!
Härlig uppmaning å jag mår så gott nu efter min runda?
2018-03-12

  M:tin
Fin uppmaning och fint foto!!!!!!!
2018-03-12

  ULJO
En uppmaning som är väl genomtänkt.
2018-03-12

    ej medlem längre
Härlig uppmaning!
2018-03-12

  Marita Ohlquist VIP
En bara text att bära med sig när livet känns tjurigt!
2018-03-12

  Maj-Lis VIP
Bra uppmaning detta
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP