Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baksteg

Ett steg fram två steg bak
Två steg fram tre steg bak
Tre steg fram fyra steg bak
Fyra steg fram fem steg bak
Fem steg fram sex steg bak
Sex steg bak fem steg bak
Fem steg bak fyra steg bak
Fyra steg bak tre steg bak
Tre steg bak två steg bak
Två steg bak ett steg bak
Steg bak steg bak steg bak
Steg bak steg bak bak bak




Fri vers av Sofiapoema
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-11 21:35



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Minst sagt hamnar vi på minus här,-47 om jag räknat rätt. Att backa kan får olika konsekvenser, men här är det symbol för något annat. Kul räkneövning.
2017-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema