Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterkrigstiden

Jag är
ett skadat hus
skotthål
efter kriget
står kvar
bara nakna
bjälkar
förvridna stålrör
mot himlen




Fri vers av Sofiapoema
Läst 280 gånger
Publicerad 2017-12-12 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema