Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppvaknande 1.5

 

 

det händer att

jag blundar

låter åren som gått

droppa som vinterregn.

 

ser hur du sträcker ut dig

bredvid och mot mig

andetag och hud

rinner över oss.

 

för att vara riktigt säker

på att du inte är kvar

letar jag spår

drar i kragen på tröjan

håller fast den mot överläppen

nosar och vädrar.

 

våra nakna kroppar

så olika

men inget så hemma som just det

och vi vaknade och vaknade.




Fri vers av Bo_67
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-13 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67