Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva sanningen får lögnen att gorma

Att skriva utanför den
politiskt korrekta mallen
är inte omtyckt och den som gör
får känna på motstånd
diktaturpilar skjuts
och gör allt för att söndra
stoppa frihetens röster
att skriva sanningen
får lögnen att gorma
den blir som tokig
då den avslöjas i ljus
den älskar lura folk in
på villovägar och
förgifta deras hjärnor
media är bra på det
politikerkäftar likaså
masspsykos och år av
hjärntvättning har
förvridigt huvuden
på alltför många!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-14 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP