Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räkna till hundra

 

jag har så många anledningar

till att omärkligt

börja förälska mig

ligga steget före

börja älska

före.

 

behöver inte berätta allt för dig

bara före dig.

 

berätta att vi saknar varandra

och berätta hur

vi saknar varandra

oss själva och dom vi var

trodde oss vara och dom vi lät oss bli.

 

när du smyckar ögonvrår och öron

med samma sandkorn

från samma muskel

slutar jag räkna gångerna jag börjat förälska mig…




Fri vers av Bo_67
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-14 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67