Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemkomst

När allting har tystnat
vaknar du då?
När tåget har nått till stationen
är det dags att gå

Med tummen i mun
utan skorna på
blir buren till perrongen
och klockan slår 22

Tåget går vidare
och här vi stå
allting är stilla
vid vårhimmel blå

Somnar igen
efter hemmet vi nå
och all denna glömska
inte kunde jag för det rå
och all denna grönska
att jag allt skulle få

Hade man inte sagt så
att jag bra skulle må
och att vägen hit
måste vara grå?




Bunden vers (Rim) av Bengt H VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-14 22:34



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
läser
lyssnar

i dina ord finns många
tolkningsvägar
jag låter tolkningarna vara
säger endast
du berör
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP