Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sak

 

vill bara säga en sak

                                     Jag älskar dig

fullständigt               villkorslöst                 obegränsat

kärleksfullt                    ömt                        håller om

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-06-01 09:59



Bookmark and Share


  stefan.g
Denna är värd masssor av kommentarer. Den andas en sak; nämligen Kärlek! Och så avskalad på en massa önödiga ord. Bra skrivit!
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma