Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtan efter dig

 

bultande

pockande

krävande

grävande

längtande




Fri vers av Helene Månsson
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-06-01 10:02



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ujujuj det här är erotiskt!Starkt!bultande pockande....du är på hugget!!!!
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma