Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad på nytt

Under trädens kronor
längs med boulevarden
kommer du gåendes
Mina ögon fastnar
på dina solrosben

Däruppe på himlen
borta vid horisonten
vilar gräddmolnen lätta
Vandrar på ströget
lycklig i hjärtat

Utanför stadens buller
nere vid vattnet
lugnar vågornas kluckande
Sitter på bryggan
fylls av ro

Bortanför betongförortslandets avgaser
inne i skogen
sjunger fåglarna vackert
Lyssnar till sången
livet är underbart

Under trädens kronor
längs med boulevarden
kommer du gåendes
Mina ögon fastnar
på dina solrosben


Jag blir förundrad
förvånad
förälskad




Fri vers av Tiger85
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-06-01 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85