Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi människor behöver näring för att orka leva och blomstra

Så mycket hat gror och växer
hela samhället är infekterat
elakheter förtal utanförskap
och oändligt mycket mobbning
inte konstigt att människor mår dåligt
barn ungdom vuxna och äldre
lider i tysthet och känner sig maktlösa
det är inte mycket av empati
kärleksfullhet och vänlighet
vi människor behöver näring
för att orka leva och blomstra
inte så konstigt att en del vissnar
deras inre lider hemskhetens kval
en del orkar inte forsätta leva
vill starta ett upprop för mina
medmänniskors överlevnad
ni som läser mina rader är min
medmänniska och alla andra
som inte får ta del av min text
låt oss våga visa mer empati
sprida mer värme hopp
och framförallt KÄRLEK





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-12-15 12:47



Bookmark and Share


  bumerang

Mmmycket fin uppmaning.
Kärleken är den enda superba kraften
i universum. Den som ska vinna till slut.
Låt oss begripa detta!
2017-12-15

  Solstrale VIP
KÄRLEK TILL FOLKET SOM TVINGATS LIDA I TYSTHET! Bokmärker din text! Ett gott upprop! Jag är med!
2017-12-15

  Bibbi VIP
Ett sanningen ord i rätt tid.
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP