Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir matt av dina ögon


Du knäppte loss mitt hårspänne och
sade att
Jag blir matt av dina ögon så låt håret hänga för
Men jag vet att du ljög
Du klarade bara inte av att se mej i ögonen




Fri vers av Nattfjäril
Läst 593 gånger
Publicerad 2004-10-04 16:52



Bookmark and Share


  Manal
Gillar.bra skrivet
2004-10-04

  leopardia
jag gillar sånt här... lite så där lagom cyniskt...
2004-10-04

  Ola Rydberg
Otroligt snygg vändning i denna
knockout dikt \ Ola
2004-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril