Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God Jul, kära vänner!


Tomteolycka

 

 

Den mandeln var en söt en

sa tomten, djupt ur gröten

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 580 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-25 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP