Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid mitt sista skrik

Öppnar porten
In kommer jag
Jag sätter mig vid bodet
Hos de döda idag

Jag faller i sömn
Så att jag kan vakna
Dricker mitt blod
Bland de döda och vagnar

Ler lite ont
Utan några tänder
Greppar mitt glas
Gestar med mina händer

Jag kom för att gå
Men orkar inte mer
Så jag stannar kvar
Och solen går ner

Stänger porten
Och kvar blir jag
Uppstyckad på bordet
De döda äter mig idag




Fri vers av vargavinter
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-06-01 23:38



Bookmark and Share


  volatile
den här kändes..farlig. bilden passade verkligen till texten.. känns som man hör tunga orglar spela dödsmusik, och orden målar upp massa bilder. great!
2006-06-02
  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter