Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppvaknande 1.6

 

Det är oftast på efternatten

när klockorna slår på den motsatta stranden

jag vågar berätta min hemlighet

om hur jag ger mej

till dej.

 

Det är då

jag läser kartan upp och ner

och alltid hittar tillbaka till dej

när våra outtalade ord

blir den sång som spelas om och om igen.




Fri vers av Bo_67
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-02 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67