Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen fortsätter plöja i lögnens åker

Det går bra för mitt lilla fosterland Svea
dessa ord kommer ur en ledares mun
prata tomma flosker är inte svårt
men detta uttalande är ren lögn
något måste vara fel i hjärnförrådet
dårskaperna som pågår är så synliga
det går inte att blunda för verkligheten
utvecklingen går åt totalt fel håll
det är så solklart och så uppenbart
att man blir mörkrädd för framtiden
att låtsas att allt är bra är skrämmande
sanningen talar visar att det inte är
den fortsätter plöja i lögnens åker
är så full av giftiga rötter
drar upp dem i ljus!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-03 10:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo!
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP