Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllar friheten!

Egen åsikt kommer jag alltid att ha
det är min fulla rätt och den som säger
att jag ska hålla tyst ska hålla tyst!
min penna och min röst är obekväm
för den politiskt korrekta inbördeseliten
deras klubb gillar inte oliktänkande
frihetssjälar som flyger över förbi
som vågar följa sin egen inre röst!
det demokratiska snöret håller på att
dras åt och ersättas med diktaturregler
mer och mer suddas yttrandefriheten ut
mer och mer sätts det ut gränser och hinder
murar för att stoppa modiga individer
som ifrågasätter och kritiserar korrektheten
kämpar för frihet den ska blåsa fri
ingen ska stoppa vår demokrati
jag vill inte leva instängd i bur
motståndare till diktatur!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-04 13:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåder!!!
2018-01-06

  Solstrale VIP
Mycket mycket bra skrivet! Hyllar din ord! Har själv känt mig så nedtryckt och nedtystad just idag... Dina ord var just vad jag behövde höra! Soligt tack! ;)
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP