Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen ska höras över hela Sveas jord

Man höjer pensionsåldern
folk ska arbeta längre nu
och vi har en av världens
högsta skatter och inte
minskas de utan man höjer
och höjer och höjer..
välfärden ska krossas
det märks ju mer och mer..
allt håller på att falla söner
ingen trygghet finns kvar
fattigdomen ökar och
de som byggt upp landet
behandlas som skräp!
hela samhället skakar
det är så omtumlande
att det är svårt att greppa
att det överhuvudtaget sker
men sanningen är den
att det kostar på att
betala ut enorma bidrag!
lögnen vill inte höra mina ord
den gillar inte att man avslöjar
men de flesta vet vart pengarna går
lilla Svea pressas så hårt
den pågående utvecklingen
är bara för mycket och
tyngden alldeles för stor
politikerna gör inget
de bara står och glor
detta är så oansvrigt
jag finner inga ord!
sanningen ska höras
över hela Sveas jord!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-05 12:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag finner heller inga ord.
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP