Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övar mig

kära

jag övar mig
att uppträda
balanserat

trots att
själen jublar




Fri vers av Anders P VIP
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-06-02 07:21



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Klockren just för att den ger en reaktion på hur viktig balansen ändå
kan vara !
2006-06-02

  sol
japp! -ännu en balanssökande liten överraskning.
som du förstår klingar dina texter rätt in i det hjärncentra i mej som jobbar med tilliten. tack - än en gång...

livet ÄR en skola.
dina ord undervisar.
2006-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP